Skip to content

Werving & selectie

banner habilis evolution 4-1

Habilis Evolution focust zich op vaste én tijdelijke recruitment vraagstukken. We zetten ons in voor organisaties die op korte termijn (interim) versterking nodig hebben of het lastig vinden vaste menskracht te vinden. We koppelen de organisaties aan getalenteerde professionals met de juiste kennis en vaardigheden. Maar, wij geloven dat de match tussen persoonlijkheid van een kandidaat en de organisatiecultuur nóg belangrijker is. Dit doen we door organisaties en kandidaten goed te leren kennen, doordat we de diepte in de gaan en kritisch zijn. We houden van korte lijnen en duidelijke taal.

Habilis Evolution is onderdeel van Habilis Executive Search & Interim Management, een gespecialiseerd bureau met 25 jaar ervaring in het oplossen van executive recruitment vraagstukken.

Onze focus

Ons grootste netwerk hebben wij in HR, Commerce, Engineering & Manufacturing, Supply Chain, Finance en IT in de maak- en procesindustrie. De professionals die wij aanreiken hebben daarom doorgaans een Bachelor, Master of PhD achtergrond.
favicon

Human Resources

favicon

Commerce

favicon

Engineering

favicon

Supply Chain

Finance

IT

Een greep uit onze vacatures

Benieuwd? Mail ons!

Ben je benieuwd naar hoe wij werving & selectie kunnen inzetten voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact op met Philippe.