Skip to content

Interim Management

banner habilis evolution 4-1

Op korte termijn vervanging nodig bij een plotseling vertrek, ziekte of een langdurige break? Tijdelijke versterking of specialistische kennis nodig bij sterke groei of de ontwikkeling van een nieuw product of systeem? Of wil je een professional inzetten om een ingrijpend verandertraject of belangrijke koerswijziging in gang te zetten? Snelheid en wendbaarheid zijn in al die situaties cruciaal. Habilis begrijpt dat en vindt voor elke interim-opdracht een passende expert. Dat doen we binnen 48 uur.

Op een interim-manager of -professional moet je blind kunnen vertrouwen. Hij of zij moet direct kunnen starten, kunnen doorpakken en snel resultaten kunnen realiseren. En dat in een complexe setting. Bij Habilis houden we ons netwerk continu up-to-date en staan we in contact met de besten in de markt. Mocht de passende kandidaat niet beschikbaar zijn, dan gaan we onmiddellijk op zoek om binnen een kwestie van dagen u te kunnen verbinden aan de juiste persoon voor de opdracht. Van allrounders tot specialisten, van middelmanagement tot directieniveau.

Benieuwd? Mail ons!

Ben je benieuwd naar wat Interim Management kan betekenen voor jouw organisatie en hoe wij interim-managers of -professionals kunnen inzetten? Neem dan gerust contact op met Thomas.