Skip to content

Brainport

Onze expertise

Ons kantoor bevindt zich in het hart van de innovatieve en dynamische Brainport-regio, gevormd rondom Eindhoven. Als ervaren Executive Search en Interim Management bureau hebben we ons gespecialiseerd in het bedienen van de maak- en procesindustrie, waarbij we een diepgaand begrip hebben ontwikkeld van de unieke behoeften en uitdagingen binnen deze sector.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vinden van de juiste leiders en managers voor een breed scala aan bedrijven binnen de maak- en procesindustrie, begrijpen we de cruciale rol die de Brainport-regio speelt als centrum van technologische innovatie en economische groei. Als trotse lokale organisatie van deze bloeiende regio zijn we gepassioneerd toegewijd aan het ondersteunen van lokale bedrijven en organisaties bij het vinden van het juiste talent om hun ambities waar te maken.

Onze partners

Onze sterke banden met de Brainport-regio zijn een integraal onderdeel van onze identiteit. We hebben het voorrecht gehad om te werken met een aantal vooraanstaande bedrijven en organisaties die actief zijn binnen de Brainport-regio. Door nauw samen te werken met deze bedrijven hebben we een diepgaand inzicht verworven in de specifieke behoeften en uitdagingen van de markt.

1-3 5-4 2-Jun-04-2024-01-51-38-7172-PM 3-4 4-4 2-Jun-04-2024-02-00-09-9639-PM

Bel of mail ons

Met onze kennis van de sector, ons uitgebreide netwerk en onze lokale aanwezigheid in de Brainport-regio, zijn we een betrouwbare partner voor het vinden van de juiste kandidaten

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op.